Život je hra, hrej ji. (Matka Tereza)

Díky, Signály!

Letos tomu bude dvacet roků, co padl komunistický režim a přišla svoboda. A s ní možnosti. Bez toho všeho Božího konání ve světě bychom zde neměli ani Signály. Možná si to neuvědomujeme, ale není to samozřejmost. Díky Bohu, že se můžeme scházet na Active8ech a Táborech-Klokotech, ve Žďárech a Kolínech. Díky za Signály, díky všem, kteří se o jejich chod starají! 
 
AHOJ, lidi!
Zobrazeno 941×

Komentáře

ObiSkyWalker

Jj, a měli bychom také prosit, abychom svobodní byli také nadále, protože svoboda není samozřejmost :-)

Kateřina Kaňová

Jj, myslím, že žijeme v době, kdy máme takové možnosti o jakých se našim rodičům ani prarodičům nesnilo<br />
Přidám odkaz:http://www.viteznyunor.cz/<br />
Myslim, že text té petice stojí za zamyšlení...(neberte to jako propagaci té petice...)

Pavel Husák (yetti)

Ale bereme to jako propagaci a velmi dobrou propagaci a chválím, chvalim :-) tyto věci musí do světa.Díky :-) Je třeba chodit k volbám, nebát se hlásit ke křestanským hodnotám a odsuzovat zlé ideologie. :-) Na politiku nenadávat, ale snažit se do ní vnýst něco nového, to, čím mohu přispět já. tady a ted. jejda to sem se rozepsal :-D a díky za komentáře! :-)

marketap

O.Springpeace:-D se o tom nedávno zmínil v kázání(v Hor. Boj.), že lidé nadávají a klevetí na politiky, vládu a moc ve státu tak, že se na tom dokonce stávají závislými(otroky),...protože prostě nemají vlastní názor, nemají žádný smysl,smysl života...kdežto křesťané se mohou radovat ze smyslu, Boží lásky....o. springpeace to říkal samozřejmě trochu jinak, ale tohle mi v hlavě utkvělo a vzpomněla jsem si na to při čtení tvého komentáře, yetti.:-)

Pavel Husák (yetti)

Přesně, Marky, díky - a tady se zase, když bych na Tebe navázal, ukazuje velká pravda, že je tragédie, když dobří lidé mlčí.<br />
<br />
Valím věty dneska :-D

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková